GRATIS FRAKT & 30 DAGAR ÖPPET KÖP

0

Din vagn är tom

Retur och återbetalning

Vi har en 30-dagars returpolicy, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära en retur efter att du har fått din vara.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oöppnad eller oanvänd, med prislapp och originalförpackning. Du behöver också ett kvitto eller ett inköpsbevis.

För att inleda en retur, vänligen kontakta oss på post@demababy.se.

Om din retur accepteras skickar instruktioner om hur och vart du ska skicka paketet. Varor som returneras till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Vi täcker inte returkostnaden för en retur, eftersom vi täcker kostnaden för alla försändelser.


Du kan alltid kontakta oss vid frågor om returer - post@demababy.se.


Skador och problem
Kontrollera din beställning vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får en felaktig vara, så att vi kan bedöma problemet och åtgärda det.


Undantag/icke returer
Vissa typer av varor kan inte returneras, till exempel färdigförpackade varor (till exempel livsmedel, blommor eller växter), specialanpassade produkter (till exempel specialbeställningar eller personliga varor) och produkter för personlig vård (till exempel skönhetsprodukter). Vi tar inte heller emot returer för farliga material, brandfarliga vätskor eller gaser. Vänligen kontakta oss om du har några frågor eller funderingar om din specifika produkt.

Avslag
Vi meddelar dig när vi har tagit emot och inspekterat returen och låter dig veta om avslaget har accepterats eller inte. Om det accepteras får du automatiskt en återbetalning med den ursprungliga betalningsmetoden. Kom ihåg att det kan ta en viss tid för banken eller kreditkortsföretaget att behandla och utfärda återbetalningen.